Pravno obvestilo

Zaščita pravic

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu https://teniski-klub-grosuplje.si. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last Teniškega kluba Grosuplje in je informativne narave.

Omejena odgovornost

Teniški klub Grosuplje ne odgovarja za uporabo spletnih strani https://teniski-klub-grosuplje.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Teniški klub Grosuplje se bo trudil za pravilnost informacij. Teniški klub Grosuplje lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Omejena pravica uporabe vsebin

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu https://teniski-klub-grosuplje.si za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Varovanje podatkov

Teniški klub Grosuplje bo z vsemi podatki zbranimi na straneh https://teniski-klub-grosuplje.si razpolagal v skladu z veljavno zakonodajo.