Čas hitro teče in preden se zaveš se obrnejo desetletja – tako bi obletnico delovanja opisali ustanovni člani TK Grosuplje.

V petek, 21.4.2017, bo potekal namreč že kar 30. občni zbor TK Grosuplje. Jubilej nakazuje na trdo delo članov v prejšnjih desetletjih, na vse investicije v izboljšave in predvsem na vizijo, ki jo ima TK Grosuplje že od samega začetka.

Biti prvi in edini klub v občini Grosuplje je ponos in čast, hkrati pa izredno odgovorno in trdo delo. Odgovornost do članov in do same skupnosti v kateri klub deluje, trdo delo za vse tiste, ki se že desetletja aktivno vključujejo v razvoj, podporo in skrb za napredek. Ob tej priložnosti se zato tudi iskreno zahvaljujemo vsem članom za njihov doprinos k naši skupni zgodbi.

Jubilejna obletnica se nam je zdela pravi čas tudi za spremembo spletne strani. Le-ta je zaživela v novi podobi, z novimi funkcionalnostmi in prilagojena trenutnim spletnim smernicam. Funkcionalna in pregledna spletna stran je prvi obraz našega kluba na svetovnem spletu in ključno je, da je ta obraz primeren klubu in v skladu s spletnimi trendi. TK Grosuplje že ves čas deluje usklajeno z družbenimi smernicami, zato je bila prenova spletne strani nujno potrebna, da zadovoljimo potrebam naših članov in družbenega okolja.

Vsem članom ob 30. jubileju delovanja kluba iskreno čestitamo in jim želimo obilo teniške igre!