Predstavitev Tenis šole

Tenis šola Marko Škrjanc je namenjena spoznavanju teniške igre, razvoju otrokovih motoričnih sposobnosti, vzgoji in druženju s sovrstniki. Mladi se učijo osnove tenisa, povečini pa kasneje ostanejo v klubu kot rekreativni igralci. Ravno ta generacijska raznolikost daje klubu poseben pečat.

Tenis šola zajema interesno športno vzgojo osnovnošolcev, srednješolcev in študentov. V naši teniški šoli je poskrbljeno za vse želje in različne ravni znanja, tudi za tekmovalne programe oziroma športno šolo.
Vadba poteka celo leto nemoteno, tako v poletnem kot tudi v zimskem času (pokrito igrišče), in sicer med 13. in 18. uro, po vnaprej dogovorjenih terminih.

Glavni trener je Marko Škrjanc, pomočnika sta Nal Dobnikar in »travel coach« Matjaž Kotar.

Predstavitev trenerjev

V skladu z direktivo Evropske skupnosti vas moramo ponovno prositi za dovoljenje za njihovo uporabo. V imenu celotne ekipe vas prosimo, da potrdite nadaljnjo uporabo uporabe piškotkov. Več informacij

Ob obisku katerkoli strani lahko upravljalci pridobijo podatke o vašem brskalniku iz tako imenovanih "piškotkov". Ti podatki lahko vsebujejo vaše nastavitve brskalnika, oprema z katero brskate (računalnik, tablica ali telefon) in so v bistvu nujno potrebni za nemoteno delovanje trgovine (košarica, prijava v vaš račun).

Zapri